top of page

Köp Testosteron Enanthate 250 i Sverige

testosterone-enanthate-injection.jpeg

Testosteron Enanthate 250mg/10ml
5 flaskor kostar 1500kr.
10 flaskor kostar 2800kr.
20 flaskor kostar 5400kr.

För att beställa denna produkt, skicka en förfrågan till vår säljare via kosttilskudbutik@gmail.com

Testosteron Enanthate är en syntetisk version av testosteron, det primära manliga könshormonet, och används främst för att behandla medicinska tillstånd som hypogonadism. Det är en esterifierad form av testosteron, vilket innebär att dess verkan i kroppen är långsammare och mer långvarig än ren testosteron. Den är ofta förskriven i form av injektioner och är klassad som en anabol steroid.

Kroppsbyggare och idrottare har använt Testosteron Enanthate i årtionden för att förbättra sina prestationer och uppnå bättre resultat inom träning och tävling. Testosteron Enanthate påverkar muskelmassa och styrka på flera sätt. Det ökar proteinsyntesen, vilket leder till större muskeltillväxt. Dessutom minskar det kroppsfett genom att påverka fettmetabolismen och förbättrar kroppssammansättningen genom att främja en ökad andel muskler gentemot fett.

Användningen av Testosteron Enanthate kan också bidra till en snabbare återhämtning efter träning genom att reducera muskelinflammation och skador, samt öka produktionen av röda blodkroppar som hjälper till att transportera syre till musklerna.

bottom of page