top of page

Köp Boldenone Undecylenate 250/1ml i Sverige

boldenone-undecylenate-250mg-500x500-500x500.webp

Boldenone Undecylenate 250/1ml
5 flaskor kostar 1500kr.
10 flaskor kostar 2800kr.
20 flaskor kostar 5400kr.

För att beställa denna produkt, skicka en förfrågan till vår säljare via kosttilskudbutik@gmail.com

 • Boldenone (Equiposie) är ett derivat av testosteron, som uppvisar stark anabola och måttligt androgena egenskaper. Undecylenate ester utvidgar avsevärt av drogen (undecylenate ester är endast en kolatom längre än DECIL), så att kliniskt injektioner skulle behöva upprepas varje tre eller fyra veckor. I den veterinärmedicinska feild används Equipoise oftast på hästar, uppvisar en uttalad effekt på lean kroppsvikt, aptit och allmän disposition av djuret. Som med alla steroider, visar denna förening en märkt förmåga för att öka produktionen av röda blodkroppar. Under de senaste åren har denna förening blivit en favorit bland idrottare. Många anser att det är en perfekt ersättare till Deca Durabolin.

  Biverkningar av Equipoise är oftast milda. Av boldenone struktur gör det möjligt att konvertera till östrogen, men det har inte extremt hög tillhörighet att göra. Om vi tittar på aromatisering studier, de tyder på att dess hastighet östrogen omräkningskurs bör vara ungefär hälften av testosterons. Lagring av vatten med denna narkotika skulle därför vara något högre än att med Deca Durabolin (med en uppskattningsvis 20% konvertering), men mycket mindre än vi skulle hitta en starkare förening som testosteron. Medan det finns fortfarande en chans att stöter en östrogen relaterade bieffekt så när du använder Equipoise, uppstod problem oftast inte på en nivå som måttlig dosering. Gynekomasti kan bli ett problem, men oftast bara med mycketkänsliga individer eller (igen) med dem med högre doser. Om östrogena effekter blir ett problem, bör tillsats av Nolvadex naturligtvis göra cykeln mer acceptabelt. Ett anti-fenarimols Arimidex, Femara eller Amonasin skulle vara ett starkare alternativ, men troligen inte nödvändigt med en sådan mild drog.

  Men vanligtvis doseringen relaterade, producerar även Equipoise kan olika androgena biverkningar. Fet hud, acne, ökad aggressivitet och håravfall är alla möjliga med denna förening. Kvinnor hitta denna drog ganska bekväma, virilization symptom oftast unheard of när vid låga doser. Boldenone minskar till en mer potent androgener (dihydroboldenone) via enzymet för 5alpha-reduktas (som producerar DHT från testosteron), men dess affinitet för interaktionen i den mänskliga kroppen är låg till obefintlig. Därför skulle reduktas inhibitor Proscar inte mycket användning med Equipoise, som det skulle blockera vad är i bästa fall en obetydlig bana av metabolism för att steroid. Trots att drogen är relativt mild, den fortfarande har en sänkande effekt på endogent testosteron nivåer, alltså en riktig post cykel terapi HCG och Clomid/Nolvadex krävs vid avslutningen av varje cykel för att undvika en "krasch". En väntetid på ca 3 veckor krävs innan du börjar PCT, aktivera nog av drogen att rensa systemet att göra PCT effektiv.

  För att upprätthålla stabila blodet, bör Boldenone injiceras minst en gång per vecka. Det är de flestaanvänds ofta vid en dosering på 400-600 mg per vecka för män, 50-150 mg per vecka för kvinnor.

  Equipoise är inte en snabb mass builder, men ger en långsam men stadig vinst av styrka och kvalitet muskel massa. De mest positiva effekterna av drogen ses när det används för längre cykler, vanligtvis varar minst tio veckor långa. Den muskel som vunnits bör inte smidig huvuddelen sett med androgener, utan i stället en väldigt definierad och fast utseende. Eftersom vatten Bukta ut inte bidrar kraftigt till diametern på muskeln, kan mycket om storleken på en cykel av Equipoise behållas efter drogen har upphört. Det är intressant att notera att strukturellt Equipoise och den klassiska graden av sammanslagning drogen Dianabol är nästan identiska. För Equipoise använder en förening en l7beta ester (undecylenate), medan Dianabol är 17 alfa alkylated. Förutom skillnaden är läkemedel i princip samma. De fungerar naturligtvis helt annorlunda i kroppen, som visar effekterna som 17-Metylering mer än bara den muntliga efficancy av en steroid.

  Som diskuterats tidigare, är Equipoise en mycket mångsidig förening. Vi kan skapa ett antal kombinationer av läkemedel med det beroende på det önskade resultatet. För massan, kanske någon vill stapla det med Anadrol eller en injicerbara testosteron. Resultatet bör bli en otrolig vinst av muskel storlek och styrka, utan biverkningar om använder androgener (vid högre doser) enbart samma intensitet. När den används i en styckning cykel, muskel hårdhetoch densitet kan förbättras avsevärt när du kombinerar Equipoise med en icke-aromatizable steroid som trenbolonacetat, Halotestin eller Winstrol. För vissa men är även den låga uppbyggnaden av östrogen som är associerade med denna förening tillräckligt att förvisa dess användning till öka volymen cykler bara.

  Boldenone är dock inte en perfekt steroid för drogen provas friidrottare. Denna drog har en tendens att producera detekterbar metaboliter i urin månader efter användning, en oro som vanligtvis associeras med Deca Durabolin. Detta beror naturligtvis på hög olja löslighet lång kedja företrad injicerbara steroider, en egenskap som gör drogen att deponeras i fettvävnader för långa perioder. Medan detta kommer på ett tillförlitligt sätt långsamt utgivningen av steroid i blod ström, gör det också små restbelopp till kvar i kroppen långt efter den första injektionen. Utgivningen av envis butiker av hormon skulle utan tvivel också förbättras runt tävlingen tid, en tid när friidrottare drastiskt försöker mobilisera oönskade kroppsfett. Om tillräckligt användes under lågsäsong, misslyckas friidrottare faktiskt en narkotika skärm för boldenone även om många månader har tidigare eftersom drogen var senast inmatade.

bottom of page