top of page

Köp Nolvadex 50mg i Sverige

Nolvadex 50mg.jpg

Nolvadex 50mg
100 tabletter kostar 1000kr.
200 tabletter kostar 1800kr.
500 tabletter kostar 3400kr.

För att beställa denna produkt, skicka en förfrågan till vår säljare via kosttilskudbutik@gmail.com
 

Allt du behöver veta om Nolvadex

Nolvadex är en steroid som stör östrogenet i bröstvävnaden. Detta läkemedel ordineras vanligtvis till individer efter att de har genomgått framgångsrik operation för att behandla deras bröstcancer. Både män och kvinnor med hormonreceptorpositiva diagnoser kan ordineras Nolvadex. Läkemedlet bidrar till att minska östrogenhormonerna som tillåter cancer att fortsätta utvecklas i bröstområdet. Nolvadex föreskrivs inte bara personer som har bröstcancer men också till personer som har en hög risk för att utveckla det i framtiden. Mängden Nolvadex som föreslås för en individ beror på den specifika individens allmänna hälsa och nuvarande sjukdoms svårighetsgrad. Nolvadex är ett litet piller som sväljs. Det rekommenderas vanligtvis av läkare att pillret tas vid samma tid varje dag.

Nolvadex och bodybuilding

Nolvadex används också av många bodybuilders. Det bidrar till att öka muskelmassan. Det kan bidra till att antingen öka eller minska din totala kroppsvikt. Det används vanligtvis som ett postcykelterapi-läkemedel för bodybuilders som använt anabola steroider. Postcykelterapi är en fas där läkemedel tas för att påskynda återhämtningen av kroppens naturliga hormonproduktion. För bodybuilders är användningen av Nolvadex attraktivt eftersom det framgångsrikt riktar in sig mot bröstvävnadsområdet. Utvidgningen eller svullnaden av bröstvävnader hos män kallas gynekomasti. Gynekomasti händer när manliga östrogennivåer är för höga eller deras testosteronnivåer blir obalanserade. Anabola steroider orsakar vanligtvis gynekomasti hos bodybuilders. Som ett resultat används Nolvadex av bodybuilders för att förhindra gynekomasti efter att de genomfört en steroidcykel. En låg dos på 10-20 mg behövs för att förhindra gynekomasti.

Hur fungerar Nolvadex

När det gäller de positiva effekterna hos Nolvadex ger det fördelar för bodybuilders eftersom det ökar nivåerna av testosteron som producerats av den mänskliga kroppen genom att provocera gonadotropinproduktionen. För att blockera effekterna av östrogen binder sig Nolvadex till östrogenreceptorer. Efter att östrogenreceptorn har blockerats skickar hjärnan ett meddelande till kroppen att det finns ett underskott av östrogenhormonet. Som ett resultat sker det en ökning av produktionen av gonadotropiner vilket ökar syntesen av testosteronhormoner.

Fördelar med Nolvadex

Effekterna av Nolvadex är ofta långsamma i början, så bodybuilders kan behöva använda andra droger förutom Nolvadex. Användningen av Nolvadex kan öka testosteronnivåerna i blodet med upp till 41%. Detta är mycket effektivare än andra liknande droger. En fördel med att använda Nolvadex som bodybuilders är att det är en av de säkraste steroiderna. Det är en av de säkraste eftersom det inte reducerar nivåerna av östrogen. Detta är viktigt eftersom östrogen hjälper immunsystemet att fungera. En annan fördel är att Nolvadex sänker kolesterolhalten i blodet. Detta kan bidra till att minska risken för hjärtsjukdom, vilket kan vara vanligt hos bodybuilders som är mycket aktiva. Eftersom Nolvadex är en av de säkrare östrogenblockerarna kommer långvarig användning inte orsaka allvarlig skada på kroppen.

Fördelar och nackdelar

Förutom fördelarna med Nolvadex finns det också vissa nackdelar som bör noteras. En nackdel är att det undertrycker tillväxten av den insulinliknande faktorn i kroppen. Dessutom är det mycket långsamt. Det tar längre tid än andra steroider att börja fungera. Det finns också några allvarliga biverkningar från att ta Nolvadex. Några vanliga biverkningar inkluderar värmevallningar, svullnad och förlust av libido hos män. Mer allvarliga biverkningar inkluderar illamående, menstruella störningar, viktminskning och humörförändringar. Några sällsynta, men allvarliga, biverkningar av Nolvadex är blodproppar och livmodercancer. Det är viktigt att samråda med läkaren som förskriver detta läkemedel om något av dessa symptom uppstår. Dessutom kan Nolvadex skada utvecklande foster.

Personer som är gravida eller försöker bli gravida ska inte ta Nolvadex. Det är okänt om Nolvadex kan spridas genom en kvinnas mjölk och skada barn så kvinnor som ammar ska inte ta Nolvadex.

bottom of page