top of page

Köp Proviron 25mg i Sverige

Proviron mesterolone 25 mg.jpg

Proviron 25mg
100 tabletter kostar 1300kr.
200 tabletter kostar 2400kr.
500 tabletter kostar 5500kr.

För att beställa denna produkt, skicka en förfrågan till vår säljare via kosttilskudbutik@gmail.com

Om du vill förbättra en bodybuilders träningsrutin eller precis har börjat med bodybuilding, kanske du undrar om det en bra idé att köpa Proviron I det här blogginlägget tittar vi närmare på vad Proviron är och hur det kan hjälpa dig att nå dina träningsmål. Vi kommer också att diskutera de möjliga biverkningarna av denna steroid och hur man kan minimera dem. Så om du är intresserad av att lära dig mer om Proviron och om det är rätt för dig, fortsätt läsa!

Proviron (Mesterolone), som bland annat säljs under varumärket Proviron, är en androgen- och östrogenmodulator som används i klimakteriets hormonbehandling, testosteronersättningsterapi och för att förhindra sexuell dysfunktion hos kastrerade män. Det har också använts för att behandla lågt antal spermier och som ett fertilitetsläkemedel. Biverkningar av mesterolone kan inkludera symtom på maskulinisering, såsom ökad hårväxt eller förtjockning av stämbanden. Sällan kan det orsaka leverskador. Mesterolone är en syntetisk steroid med en 2-hydroximetylengrupp.

Proviron, som säljs under varumärket buy Proviron 25mg online , är en androgen- och östrogenmodulator som används i klimakteriets hormonbehandling, testosteronersättningsterapi och för att förhindra sexuell dysfunktion hos kastrerade män. Det har också använts för att behandla lågt antal spermier och som ett fertilitetsläkemedel. Biverkningar av mesterolone kan inkludera symtom på maskulinisering, såsom ökad hårväxt eller förtjockning av stämbanden. Sällan kan det orsaka leverskador. Mesterolone är en syntetisk steroid med en 2-hydroximetylengrupp. Det är strukturellt besläktat med danazol.

bottom of page